Venus Legacy™ kezelés – alakformálás, cellulit kezeléssel

A Venus Legacy™ az első és egyetlen FDA* által jóváhagyott eszköz, amely 4D® technológiával működik, és a multipoláris rádiófrekvenciát (RF-et), a pulzáló mágneses mezőt (PEMF-et) és a VariPulse™ technológiákat együtt alkalmazza, valós idejű hőn alapuló visszajelző (RealTime Thermal Feedback) technológiával együtt. Ezáltal a Venus Legacy™ biztonságos, fájdalommentes és a legkiválóbb eredményt nyújtó kezelés. A Venus Legacy valóban forradalmasította a testformálást.

Mi a Venus Legacy?

A Venus Legacy™ a legjobb lehetőség a makacs zsírpárnák és a narancsbőr eltüntetésére. Ez a kezelés kombinálja a VariPulse™ technológiát a bizonyított 3D™ MP2  energiával, ami miatt mélyebben juthat be bőrbe, fokozza a vérkeringést, és azonnal életteli és sugárzó bőrt biztosít. Az eredmények már egy kezelés után is láthatók – nincs fájdalom, nincs diszkomfort érzet vagy felépülési idő!

Hogyan működik?

A Venus Legacy szabadalmaztatott (MP)² technológiával működik, multipoláris rádiófrekvencia és pulzáló mágneses mező segítségével hoz létre egy nyugtató és terápiás hőmátrixot a bőr fölött. A bőrfeszesítést, a ráncok és a narancsbőr csökkentését azáltal éri el, hogy a multipoláris rádiófrekvencia segítségével a szövet felmelegszik, és a hőre adott reakció stimulálja a szervezet természetes gyógyulási folyamatait. Ennek a gyógyulási folyamatnak a hatására összehúzódik a bőr, amitől feszesebb lesz, a ráncok kisimultak és a narancsbőr is csökken.

Mire számíthatunk?

A Venus Legacy kezelés egy non-invazív és fájdalommentes kezelés, több páciens szerint a forró lávaköves masszázshoz hasonlít. A kezelés körülbelül 30–40 percet vesz igénybe testtájtól függően, az eredmény a kezeléssorozat előrehaladtával válik láthatóvá. Az arcon min. 6 kezelés a nyakon min. 8 és a testen min.10 alkalom ajánlott.

Gyakori kérdések a Venus Legacy kezeléssel kapcsolatban

Mit kell tennem a kezelés előtt?

Semmit. Hozzon egy párnát, mert lehet, hogy elalszik!

Van felépülési idő?

A kezelés minimális felépülési idővel és diszkomfort érzettell jár; egy terület kezelése kevesebb, mint 30 percet vesz igénybe, ami után röviddel már élvezheti annak azonnali és tartós hatását.

Hogyan zajlik egy kezelés?

Ön kényelmesen fekszik a kezelőágyon amíg az asszisztens eloszlatja a kezelőgélt a bőrén. A gél segíti, hogy az applikátor simán mozogjon a bőrfelszínen. A kezelő kiválasztja a megfelelő méretű applikátort, majd sima egyenletes mozdulatokkal megkezdi a bőrfelszín kezelését. Ez olyan érzés, mint egy csodálatos meleg masszázs.  Javasoljuk pácienseinknek, hogy ilyenkor csukják be a szemüket, relaxáljanak, élvezzék a csendet, és azt, hogy most kizárólag velük foglalkoznak.

Az eredmények valósak?

Nagyon is valósak. Csak igazi páciensek fotóit használjuk az előtte-utána képeken.

Hogyan fogom érezni magam a kezelés után?

Kipihentnek érzi magát, és a kezelt területet melegnek. Néha enyhe bőrpír jelentkezhet. A melegség és a bőrpír nem tart tovább egy óránál, és inkább mint sugárzóan friss bőr írják le a páciensek.

Mennyire sikeresek a kezelések?

A páciensek többsége már a harmadik kezelés után látja az eredményt, azonban javasoljuk a teljes kezeléssorozat elvégzését; az arcon min. 6 kezelés a nyakon min. 8 és a testen min.10 alkalom ajánlott.

Fájdalommal vagy diszkomfort érzettel jár-e a kezelés?

Nem! A legtöbb páciens valójában relaxál vagy még bóbiskol is a kezelés alatt. Az érzés kellemes és meleg.

Hány kezelésre van szükségem?

Az optimális eredményhez az arcon 6, a nyakon 8 és a testen 10 kezelés javasolt. Nem ritka, hogy a páciensek látva a bőrük javulását, a kezeléssorozat végeztével még akár három hónapon keresztül is folytatják a terápiát.

MULTIPOLÁRIS RÁDIÓFREKVENCIA HATÁSÁSOSSÁGÁNAK BEMUTATÁSA

Venus Legacy – bemutató video

VENUS LEGACY KEZELÉS – Előtte utána képek

venuslegacy_ba_andreagaleano_10tx
venuslegacy_ba_andreagaleano_4tx
venuslegacy_ba_venusconcept_8tx_2
venuslegacy_ba_synergyaestheticsandwellness_10tx
venuslegacy_ba_piskunova-_3tx_7
venuslegacy_ba_piskunova-_3tx_2
venuslegacy_ba_martinray_8tx
venuslegacy_ba_beachgrovelaser_5tx
venuslegacy_ba_andreagaleano_4tx_2
venuslegacy_ba_venusconcept_8tx
venuslegacy_ba_revivewellness_6tx
venuslegacy_ba_piskunova-_3tx_4
venuslegacy_ba_piskunova-_3tx_1
venuslegacy_ba_francisjohn_10tx
Kapcsolat

Gyors kapcsolatfelvétel

Not readable? Change text. captcha txt